facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Els ajuntaments contra la Llei del s˛l d'UM

bielbarcelo | 11 Maig, 2010 09:27

El Govern a través de la conselleria de Medi Ambient i Mobilitat ha presentat al Consell de Govern un projecte de llei del sòl. Aquesta llei s'havia elaborat conjuntament amb els consells insulars, els ajuntaments a través de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), i s'havia parlat amb col·legis professionals i organitzacions ecologistes. A més, comptava amb el dictament del Consell Econòmic i Social. Tres dies abans del consell de Govern UM va presentar la seva pròpia llei del sòl, a la qual el PP ha anunciat que hi donarà suport (res de nou: PP i UM quasi sempre s'han entès en qüestions urbanístiques i territorials).

Ara la FELIB ha presentat un escrit adoptat per unanimitat de l'executiva en que diu textualment: "després de la gran tasca duta a terme per consensuar el projecte de llei del sòl, no admetem que ara es presenti una nova proposta al Parlament, que contràriament al que s'ha fet fins ara des del Govern, no ha tingut en compte per res l'opinió dels ajuntaments, principals agents en la seva futura aplicació", i per això sol·liciten als grups parlamentaris que rectifiquin i prsenten la "més enèrgica protesta per la forma com s'ha dut aquesta qüestió".

A títol informatiu dir que formen part de l'executiva de la FELIB entre d'altres Joan Carles Verd (UM, batle de Sencelles) Guillem Bernat (UM, batle de Sóller), Joan Rotger (PP, batle de Selva), Joan Jaume (PP, batle de Llucmajor), etc....

Categoria: General. Comentaris: (22). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix