facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

El Bloc Nacionalista ValenciÓ i el PSM-Entesa Nacionalista signen un acord de coĚlaboraciˇ

bielbarcelo | 26 Abril, 2010 11:29

Ahir el BNV i el PSM signàrem un acord de col·laboració entre ambdues formacions polítiques nacionalistes.

A la foto, Enric Morera, secretari general del BNV i jo mateix signant l'acord.

 

Normal 0 21

La Federació PSM-Entesa Nacionalista (PSM de Mallorca, PSM de Menorca i Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa) i El Bloc Nacionalista Valencià es reconeixen, mútuament, com partits homòlegs en els seus respectius territoris. Per això es comprometen a treballar, a tots els nivells possibles, per a impulsar els vincles d'unió solidària, col·laboració institucional, política i reconeixement polític mutu.

 

Per això els seus secretaris generals, com a representants legals de les seues respectives organitzacions, signen el present document en Simat de la Valldigna (La Safor), País Valencià.

 

 

ACORDEN:

 

 

1.                 Expressar públicament el contingut del present acord i treballar per a fer-lo viable en tots els punts descrits a continuació.

 

2.                 Un reconeixement, mutu i específic, de les organitzacions signants en els seus territoris respectius.

 

3.                 La col·laboració entre la Fundació Emili Darder i la Fundació Josep Lluís Blasco.

 

4.                 La col·laboració mútua en l'àmbit de l'Aliança Lliure Europea.

 

5.                 Els representants polítics que s'obtinguen en el parlament europeu, en les Corts generals i en el Senat traslladaran, les demandes polítiques de les organitzacions signants als diversos àmbits de representació indicats, sempre de comú acord entre les organitzacions, i en tant que no entren en contradicció amb els seus respectius funcionaments polítics.

 

6.                 El reconeixement i el suport necessari als acords que puguen existir entre els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM i El Bloc Jove

 

7.                 Qualsevol afiliat/da de les respectives organitzacions, en cas de trasllat de residència, serà reconegut afiliat/da, de ple dret en les nostres organitzacions. Es facilitarà l'exempció de quota o bé la seua fragmentació . En el cas que no hi haja canvi de residència però, per causes raonades, hom desitge la doble militància també es facilitarà aquesta opció.

 

8.                 La Federació PSM-Entesa Nacionalista i El Bloc Nacionalista Valencià treballaran, a tots els nivells, per a construir i establir aliances tàctiques, estratègiques, econòmiques i polítiques que redunden en la implantació, solidesa i coordinació del nacionalisme progressista i ecologista a nivell europeu, en l'estat espanyol i en els seus territoris respectius.

 

9.                 S'establiran els protocols d'actuació i acords específics prèvia ratificació dels òrgans de decisió respectius.

 

10.            S’estableix una comissió de seguiment del present acord formada com a mínim, pels respectius secretaris/es d'organització.

 

11.            El present acord té una validesa de quatre anys. Es prorrogarà de forma automàtica si cap de les dos parts sol·licita la seua modificació o finalització en el termini de trenta dies naturals després d’haver vençut la seua validesa.

 

 

 

 

Simat de la Valldigna, 24 d'abril de 2010

Categoria: General. Comentaris: (53). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix