facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

El Tribunal Constitucional i l'Estatut d'Autonomia de Catalunya

bielbarcelo | 20 Abril, 2010 11:08

Mentres el PP demostra les seves dificultats per una vertadera regeneració (des de Bárcenas a De Baranda, des de Ramis d'Ayreflor a Josep Cardona), Rajoy intervé en la polèmica de la renovació del Tribunal Constitucional dient que a mig partit (la sentència encara pendent de l'Estatut català) no es pot plantejar una renovació. I alguns dirigents del PSOE (José Blanco) s'hi afegeixen a l'argumentació. Lamentable tot plegat. Lamentable que el TC a aquestes alçades hagi estat incapaç de dictar sentència sobre l'Estatut. Lamentable que després de tres anys la renovació d'una part important dels magistrats del TC estigui pendent. Lamentable que els magistrats que han de decidir sobre qüestions tant importants tenguin el seu mandat ja caducat. I l'argumentació de Rajoy és inacceptable: si cada vegada que el TC té pendent una sentència la seva renovació ha de quedar aturada, mai es renovaria aquest tribunal.

Per altra banda, la politització evident del TC (clarissima amb el tema de l'Estatut català), en aquests moments és un argument més a favor de la seva renovació.

I mentrestant els ciutadans catalans que varen votar un Estatut, hauran d'esperar a que el Tribunal Constitucional tengui a bé posar-se d'acord sobre la constitucionalitat del mateix. Quants de mesos més? Indignant.

Categoria: General. Comentaris: (20). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix