facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Plenari al Parlament: de nou PPUM

bielbarcelo | 23 Marš, 2010 10:47

Mentre en Jaume Matas declara als jutjats, al Plenari d'avui UM presenta una proposició de llei per modificar la Llei de patrimoni històric de les Illes Balears per rebaixar-ne els nivells de protecció. És previsible que compti amb el suport del PP. Tot i que les darreres informacions apunten a la retirada de la llei per parlar-ne amb les associacions de defensa del patrimoni (ARCA). Si fos així seria una bona notícia (almenys per el moment i a l'espera de veure com acaba aquesta llei).

Quan es tracta de rebaixar nivells de protecció el PP i UM solen posar-se d'acord: la pròxima serà segurament per rebaixar el nivell de protecció de s'Albufera i permetre el golf de son Bosch. I demà es posaran d'acord per llevar un representant a les comissions parlamentàries al PSOE i donar-lo a UM.

Però com deia avui la qüestió més important és que a la fi l'expresident del Govern i expresident del PP declara als jutjats pel cas Palma Arena. En dues setmanes s'haurà produit la declaració dels expresidents del Govern i del Parlament. Fets d'una gran gravetat, que han d'ajudar a aclarir el que va passar a la nefasta anterior legislatura de pacte PP-UM.

Categoria: General. Comentaris: (15). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix