facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

SOPAR A LA FRESCA EN ES JONQUET

bielbarcelo | 07 Setembre, 2008 16:38

 

La feina de Nanda Ramon (regidora de cultura de Palma), Joana Lluïsa Mascaró (consellera de Cultura del CIM) i Biel Cerdà (director insular de patrimoni) ha permès l'inici de l'expedient de declaració de bé d'interès cultural des Jonquet, emblemàtic barri de Palma amenaçat per diversos projectes urbanístics. Aquesta declaració podria protegir la fesomia tan característica d'aquest barri mariner al costat de Santa Catalina. Encara no està tot fet, i per tant s'ha de seguir fent feina per aconseguir la protecció definitiva.

A més a més, la bona feina de Jaume Garau (director general de fons europeus) ha permés que recentment el Consell de Govern aprovàs una subvenció europea per la rehabilitació del teatre Mar i Terra, a cavall entre es Jonquet i santa Catalina, i que projecta la regiduria de cultura de Cort. El projecte ja ha rebut el vist i plau de la Comissió Insular de Patrimoni Històric i pot esser una realitat aquesta legislatura.

Per tot això el PSM-Entesa Nacionalista va decidir cloure els sopars a la fresca de cada estiu en es Jonquet amb més de dues-centes persones entre veïnats i amics i l'actuacio dels Whisky Facile. En podeu tenir més informació al blog de'n Magí Moranta.

Categoria: General. Comentaris: (11). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix