facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

INCA, CAMPANET I CONVENCIO

bielbarcelo | 29 Octubre, 2007 09:36

Divendres matí Andreu Caballero va prometre el càrrec de regidor del BLOC a l'Ajuntament d'Inca en lloc de Xisca Vives. Na Xisca deixa lloc a n'Andreu per la seva dedicació a la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia. I n'Andreu serà un bon regidor de l'ajuntament. Experiència en dinamització cultural no n'hi manca.

Llavor, divendres vespre vaig sopar amb l'agrupació de Campanet del PSM. Retien un homenatge als regidors que han deixat la seva tasca aquesta legislatura: en Tomeu Mascaró, na Magdalena Solivellas i en Xesc Aguiló. També hi assistí Pere Sampol i Catalina Nicolau, de l'executiva del PSM. Xesc Morell, l'actual batle, destacà sobretot la feina dedicada per Xesc Aguiló, que ha estat el batle els darrers vint anys. A Xesc Aguiló, no li podrem pagar mai la dedicació a Campanet i al PSM.

I dissabte matí, varem fer la Convenció de la Federació del PSM-Entesa Nacionalista, amb els companys de Menorca i l'Entesa Nacionalista d'Eivissa. Varem aprovar per unanimitat un document per conformar una coalició nacionalista i progressista de cara a les pròximes eleccions generals. En tenir les esmenes aprovades el mateix dissabte,  incorporades al document, el faré públic.

Categoria: General. Comentaris: (13). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix