facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

PLENARI ON LINE

bielbarcelo | 02 Octubre, 2007 11:40

Sense arribar a l'exahustivitat del blog de'n Grosske, sempre que pugui us aniré contant algunes de les discusions que tenen lloc en els plenaris del Parlament. Avui el PP ha presentat una serie de preguntes sobre el metro. L'estratègia dels populars és clara: la millor defensa és un bon atac. Es tracta de capgirar la situació, i fer creure que els culpables de les obres del metro, en realitat no en tenen res a veure, i el nou Govern que s'ha trobat aquest desastre, és el culpable per no fer res per arreglar-ho.

Una actitud molt cínica, però que no ens ha de sorprendre, perquè està en la línia habitual a que ens ténen acostumats. El conseller de Mobilitat, Biel Vicens, ha detallat totes les deficiències detectades fins ara, i ha advertit que segurament en sortiram moltes més. I també ha detallat totes les gestions que s'han fet i es faran per tenir el servei de metro operatiu el més aviat possible.

Evidentment el PP ha seguit amb la seva demagògia i l'han acusat de mentider i de no fer res. El que està clar és que la Conselleria de Mobilitat, per desgràcia en lloc de pensar en millorar tot el transport públic de les illes, ara ha d'arreglar aquest nyarro de metro que s'ha fet.

Per cert, ara mateix s'està debatent una proposició no de llei del grup socialista sobre les autovies d'Eivissa, i la major part de diputats del PP, ha abandonat el plenari: es veu que aquest tema no els interessa.

Categoria: General. Comentaris: (106). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix