facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

MIQUEL SEGURA I EL COTXE OFICIAL

bielbarcelo | 24 Agost, 2007 15:05

Biel Vicens, reb atacs de l'articulista i assessor "oficial" del PP, Miquel Segura, per haver comès el pecat de denunciar la mala gestió de Mabel Cabrer al front de la Conselleria d'Obres pübliques i Transports. L'evident "xapuça" de les obres del metro i el desastre que s'ha deixat en la gestió del Servei Ferroviari de Mallorca són clars exemples de la ineficàcia del PP i de les seves males "solucions".

Com que Miquel Segura no troba altra cosa més greu, acusa Biel Vicens d'un mal ús del cotxe oficial: diu aquest senyor que sempre té mala bava en els seus escrits i que ha cobrat de molt diverses bandes per assessor a Matas i companyia, que en Biel utilitza el cotxe per anar de la feina a ca seva i viceversa. Primer, si aquest és l'ús que fa en Vicens del cotxe, que ho desconec, aquesta no es una mala utilització del cotxe oficial. Segon, per què Segura no denuncià en el seu dia els alts càrrecs del PP, que abusaven de bon de veres del cotxe oficial per exemple per encàrrecs particulars o per acudir a actes del partit?

 

Similars acusacions sense fonament fa de Mercè Amer, simplement perquè Amer ha succeït una de les altres protegides de Segura, l'anterior consellera Moner.

Les inundacions aquests dies del metro de Palma i de l'autovia d'Eivissa, han exemplificat molt bé, el desastre de gestió que suposà el govern del PP, i que ara el nou govern ha d'afrontar.

Categoria: General. Comentaris: (55). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix