facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

MATAS SE'N VA

bielbarcelo | 21 Juny, 2007 20:10

Matas ha anunciat la seva retirada de la vida política. Desprès d'uns resultats que fa una setmana valorava de molts bons, deixa tots els seus càrrecs. Matas s'ho va jugar a tot o res, i ha estat res.

S'acaba una etapa caracteritzada per la manca de diàleg, la destrucció del territori, la madrinyelització de la vida política, social i econòmica de Mallorca i les illes Balears, la corrupció urbanística, el menyspreu cap a la nostra llengua i cultura,... I ara tenim l'oportunitat d'un canvi, cap a polítiques de transparència en la gestió, de defensa del territori, de polítiques progressistes i nacionalistes.

Dins el PP, s'obri un procès de renovació, que no sabem cap a on durà, amb dues tendències molt diferenciades. Per tant, el canvi es més important que mai.

Ara l'hem de fer possible entre tots, s'ha d'apel·lar al seny i responsabilitat de tots. El resultat de les eleccions ha donat com a resultat que no hi ha majories absolutes, i per tant el pacte i els governs plurals són inevitables. Estic convençut que ens els pròxims dies hi podem arribar, però han d'esser governs plurals i no monocolors. Crec que ningú vol que passi el que ha passat a Canàries, o el que està passant a Navarra. N'hem de prendre nota tots.

Si a Palma i a Menorca l'acord ha estat tant senzill, per què pel Consell i el Govern es tan complicat? Pose'm-hi mans a l'obra.

Categoria: General. Comentaris: (108). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix