facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

BALANÇ MUNICIPAL

bielbarcelo | 17 Juny, 2007 18:49

El PSM ha obtingut quatre batlies (Búger, Campanet, Esporles i Petra). A més Rosa Vich del PSM serà la batlessa de Santa Maria amb la llista de Gent Per Santa Maria.

Per altra banda, el BLOC participarà en els governs municipals de Palma i de Sóller (hi ha possibilitats que s'afegeixi Porreres), i el PSM formarà part dels equips de govern d'Andratx, Campos (on tindrem batllia el darrer any i mig), Capdepera, Consell, LLoret (a través de Lloritans Independents), Pollença, sa Pobla, Sencelles (batllia el darrer any per la coalició Ind.-PSM-PSOE), Sant Llorenç i ses Salines.

Hem d'afegir els dos batlles del PSM-Verds a Menorca, i els tres regidors de l'Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa dins la candidatura d'Eivissa pel Canvi. 

De la pressa de possessió de les batllies d'ahir, dues anecdotes: Una, a Llucmajor on ASI va insultar i titllar de terroristes als regidors del PSM-BLOC per Llucmajor, entre el rebuig de la majoria d'assistents i els aplaudiments d'uns pocs (alguns d'ells membres del PP).

L'altra, del plenari de Palma d'ahir. Avui és un dia d'alegria perquè desprès de 16 anys de majoria absoluta del PP, ha tornat a governar l'esquerra i els nacionalistes. Però, l'anunci de que hi havia nova batllessa, es va fer en castellà (l'amic i regidor del PSOE, Joaquin Rodríguez). Crec que l'ocasió bé valia un esforç en la nostra llengua. Desprès, les primeres declaracions que vaig escoltar de la nova batlessa per la ràdio, també foren en castellà. Crec que els nous governs progressistes hem de donar exemple en matèria lingüística.

Categoria: General. Comentaris: (77). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix