facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

ENTRAM EN LA RECTA FINAL DE CAMPANYA

bielbarcelo | 18 Maig, 2007 17:43

Aquests dies em costa mantenir actualitzat el blog, i la major part de notes són bastant breus. La campanya me lleva molt de temps, i he començat a perdre quilos i començ a anar un poc esgotat (no he perdut els ànims, cada vegada més per amunt).

He llegit que n'Antich tendrà el seu blog actualitzat practicament al minut (no sé com s'ho farà, però supòs que l'amic Toni Roig, li farà la feina).

Ahir l'acte central del BLOC fou una bona injecció d'adrenalina, i en general el tractament informatiu dels diaris ha estat bastant bo. El missatge, sobretot, que el canvi és possible, que el BLOC serà indispensable per aquest canvi, i que ara tothom s'ha de posar les piles, per aconseguir el màxim de vots.

Les rodes de premsa, les entrevistes i els mitings (crec que ja no s'anomenen així), me lleven temps per poder xerrar amb més gent. Na Nanda, que fa molta més campanya de carrer que jo, me fa un poc d'enveja amb aquest sentit. Així i tot, he pogut fer un parell d'immersions de carrer, com avui dematí al mercat de Santa Catalina, al qual solc anar com a client. O ahir, que vaig anar a visitar les dependències del Consell de Mallorca del carrer General Riera, i vaig poder parlar amb molts de funcionaris sobre la institució.

Ara mateix, me'n vaig cap a Lloseta, desprès Pollença i per acabar sa Pobla. I demà matí a la fira d'Alaró, l'horabaixa a Calvià, per acabar a Campanet. En fi, com podeu veure, intensa activitat per fer arribar a tothom el missatge del BLOC i les alfabagueres.

Categoria: General. Comentaris: (57). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix