facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

EL BLOC, UNA FORÇA EMERGENT

bielbarcelo | 12 Maig, 2007 05:56

Ahir varem conèixer l'enquesta del CIS, que donava dues dades destacades. La primera, que no hi haurà majories absolutes i, en segon lloc, que el BLOC va pujant a cada enquesta que surt. L'informatiu de Cuatro (Gabilondo) deia: "El BLOC, una fuerza emergente que puede dar el cambio político en Baleares".

Evidentment, hem d'agafar totes les enquestes amb prudència, perquè ja sabem dels seus errors, però sí que les enquestes ens poden indicar tendències, i la tendència del BLOC, sembla clarament ascendent. L'altra factor important, i que he repetit vàries vegades és que cap partit obtindrà majoria absoluta, amb la qual cosa els diputats del Bloc, més els d'Eivissa pel Canvi, més els que PSM-Verds i EU puguin obtenir a Menorca, seran claus per aconseguir majories progressistes i nacionalistes.

També destaca l'enquesta del CIS, que la pujada de Nafarroa Bai pot fer perdre la majoria absoluta del PP a Navarra. Nafarroa Bai és una coalició amb moltes similituds amb el Bloc per Mallorca, com varem poder constatar en la visita que ens varen fer a Mallorca fa unes setmanes.

Categoria: General. Comentaris: (38). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix