facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

TRIA BÉ, EN POSITIU PER MALLORCA

bielbarcelo | 10 Maig, 2007 14:29

Avui vespre comença la campanya electoral. Lluny de fer grans campanyes publicitàries i de marketing, sense incorporar fitxatges estrella ni presumptes corruptes a les nostres llistes, el BLOC farem una campanya electoral basada en:  

Mallorquinitat: Repartirem més de 60.000 alfabagueres, una planta aromàtica molt present a Mallorca i que, a més de complement a la cuina, serveix per espantar els insectes molests...

Originalitat: Convidarem a sopar de sopes mallorquines pel sus de campanya, de sardines pel tancament de campanya i farem una festa-votació popular el diumenge dia 20 de maig, perquè els ciutadans triïn la Mallorca que volen.  I per als més petits, repartirem molinets, tallanassos, punts de llibres, banderoles de color pistatxo i capsetes del BLOC.

Intensa i amb contingut: S’han elaborat més de 30 fulls informatius “El K T’interessa”, dels quals se’n repartiran milers d’exemplars pels pobles i diferents barriades de Palma. Els KTI tracten temes com els transport públic, la corrupció, la defensa del territori, l’habitatge, etc. 

Innovadora: Tenim pàgina web i tots el candidats tenen bloc. Enviam la nostra sintonia de campanya per sms a través de mòbil. Els dies de campanya hi haurà instal·lat un vídeo maton a diversos llocs de l’illa, a on els ciutadans podran expressar les seves queixes i opinions. Jove: Dinar popular a la UIB, 3 festes-concerts i el Bus de Nit: un autocar recorrerà els caps de setmana els principals llocs d’oci nocturn dels joves, per reivindicar transports públic a les nits. En positiu: El lema de campanya és “En positiu”, enfront a la crispació i enfrontament dels dos grans partits centralistes. Fresca: La música de campanya, elaborada pel prestigiós músic Toni Pastor, és una rumba mediterrània molt alegre i enganxosa. La imatge de la campanya, s’ha procurat que sigui fresca, diferent i arrelada. L’ha elaborada un jove equip de dissenyadors mallorquins. Poble a poble: Se celebraran actes a tots els pobles de Mallorca, i els candidats visitaran totes les ciutats, pobles i llogarets mallorquins.  Barriada a barriada: A Palma se celebraran a gairebé totes les barriades, així com també cercaviles els horabaixes i festes populars els vespres. Austera i imaginativa: Les nostra campanya és austera. El BLOC no utilitzarà les institucions per la campanya electoral, tal com fan altres partits i com ja hem denunciat a la Junta Electoral Central.

Oberta als debats: Anirem a tots els debats que ens convidin. Pensam que han de ser plurals. Es jugam molt en aquesta campanya i la gent té dret a estar informada. 

El bloc del BLOC: Anam a tots els pobles i barris amb el bloc del BLOC, per recollir les propostes ciutadanes. Amb alguna sorpresa:  A l’acte central, a on s’espera la presència de més de 1.500 persones, hi haurà alguna sorpresa més...

Categoria: General. Comentaris: (43). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix