facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

LA DIADA D'AHIR UN EXIT I UN MISSATGE CLAR

bielbarcelo | 06 Maig, 2007 17:38

Escric unes línies sobre la Diada per la Llengua d'ahir un poquet tard, però fins ara no m'havia pogut asseure davant l'ordinador (ahir vaig quedar fins tard al concert, i avui matí he partit ben prest cap a Sineu amb els companys del Bloc i de Sineuers Independents, i després he anat amb na Joana Ll. Mascaró a donar suport a la candidatura de Costitx pel Canvi).

D'ahir, sobretot destacaria dues coses: una gentada, i molt bon ambient. La gent tenia ganes de passar-s'ho bé, de fer sentir la seva veu i de que hi hagi un canvi en les polítiques lingüístiques i culturals. L'organització (que havia passat molts de nirvis) va estar molt bé, i èls castellers, els xeremiers, els gegants, les batucades,... tot molt bé. Va ploure unes hores abans, però la festa va poder fer-se sense cap problema. I el concert d'Els Pets, un bon fi de festa.

Per cert, significatiu que el relleu de la flama de la llengua que havien de fer els candidats de Palma, no apareixessin ni n'Aina Calvo ni en Miquel Nadal (a Catalina Cirer no se l'esperava). En canvi si hi eren en Grosske i na Nanda. Un periodista me demanava si na Janer vendria o no. Al final, evidentment, no hi va ésser.

Categoria: General. Comentaris: (85). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix