facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

CANDIDATS, BLOC PER PALMA, PROGRESSISTES PER FELANITX (ARA BLOC PER FELANITX), ANDRATX I SENCELLES

bielbarcelo | 25 Marš, 2007 17:09

 

Ahir matí mentre presentàvem els candidats municipals del PSM, Bloc i candidatures independents, el BLOC per Palma aprovava el programa municipal.

En quant a les candidatures dels pobles, en els pròxims dies encara presentarem tota una série de candidats, per acabar de completar el mapa electoral. Presentam candidats nous i d'altres experimentats, joves i no tan joves, però tots amb moltes ganes de fer avançar el projecte d'esquerra nacionalista.

Després el vespre vaig anar al sopar de Progressistes de Felanitx (coalició d'Alternativa EU-EV, PSM i Esquerra), que ara passaran a dir-se Bloc per Felanitx. Bon ambient, molta gent jove i rock. I en Colau Barceló serà un bon batle per Felanitx.

I avui matí he anat a donar suport a la concentració organitzada per l'agrupació del PSM d'Andratx per salvar les dunes de Camp de Mar de la construcció que no s'atura al municipi de ponent. Ha acudit molta gent diversa, i en Biel Puigserver i en Joan Manera estaven molt animats amb la resposta que han tengut.

Després he anat a dinar a Sencelles, per la presentació de la candidatura que hem conformat els Independents de Sencelles, PSM-Entesa Nacionalista i PSIB, liderada per Tomeu Morro. Per cert a 200 m. hi havia el dinar de la candidatura del PP, amb en Matas i companyia. Amb aquesta competència i tot, hem aplegat més de 300 persones que ben segur poden fer canviar l'Ajuntament de color polític.

 

Categoria: General. Comentaris: (26). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix