facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

SE LLAMAR┴ SON DURETA

bielbarcelo | 20 Marš, 2007 15:35

El Govern del PP té mala consciència amb el nou hospital, i per això enlloc de dir-li Son Espases, li diu son Dureta. Així surt a la publicitat que estan fent a OPIS i als diaris (publicitat majoritàriament en castellà, per cert). Si l'actual hospital de Son Dureta es diu així, és perquè la possessió on està tenia aquest nom. I per això Son Moix és Son Moix i Son Llàtzer és Son Llatzer.

Per tant si la finca del nou hospital es Son Espases, aquest i no altra hauria d'esser el nom de l'hospital.

El que passa, és que després de triar aquesta finca abans de que estiguessin fets els informes tècnics justificatius, amb pressions sobre l'Ajuntament de Palma (Rodrigo de Santos dixit), comprant la finca amb un preu superior al de mercat (segons acredita l'informe de la Sindicatura de Comptes), i després d'adjudicar les obres en una guerra entre dues grans empreses madrilenyes, descartant una empresa mallorquina amb una oferta més barata, amb pressions per enmig d'un determinat grup periodístic, que obligaren a fer nous informes, canviant la decissió inicial, .... en fi que després de tot això, no m'extranya que tenguin mala consciència i no vulguin dir que el nou hospital s'hauria de dir Son Espases.

Tema apart, és tot el que s'estan gastant en publicitat institucional (tant el Govern com el Consell). Però d'això en parlarem un altra dia.

 

Categoria: General. Comentaris: (7). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix