facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

EL DEBAT ELECTORAL ES TRASLLADA A BARCELONA

bielbarcelo | 14 Marš, 2007 11:05

Al debat organitzat pel col·lectiu d'estudiants Sa Sargantana a l'Espai Mallorca de Barcelona, hi va haver una intervenció molt greu d'un alt càrrec del PP. El director general de Política Lingüística va dir que reclamar l'obligatorietat del coneixement del català era ilegal, i que per tant això era com donar suport a accions ilegals com els terroristes. Vull pensar que va esser un lapsus linguae, o una encalentida del debat, però el cert és que les paraules del teòric responsable de vetllar per la nostra llengua, varen esser intolerables.

Al marge d'això de la resta del debat comentar el posicionament del representant del PP, Fernando Rubio, de glosar les virtuds dels "logros" del Govern en matèria econòmica, social, sanitària, .... La intervenció de la resta dels membres de la taula varem desmontar una per una tota les seves argumentacions triomfalistes.

També comentar la intervenció del representant d'UM, Josep Lliteres que va defensar que la seva opció política és la única que representa el mallorquinisme polític. En realitat, moltes actuacions del seu partit van en contra d'aquesta afirmació, i evidentment és falsa, perquè el PSM, que té 30 anys d'història de nacionalisme a les illes Balears, no ha renunciat a cap dels seus trets identificatoris.

S'ha de donar l'enhorabona al col·lectiu sa Sargantana per aquest debat que va reunir les distintes opcions polítiques de totes les illes que ens presentam a les pròximes eleccions.

Categoria: General. Comentaris: (33). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix