facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

INTENSA ACTIVITAT DE PRECAMPANYA

bielbarcelo | 08 Marš, 2007 08:40

Els membres del BLOC per Mallorca hem intensificat els contactes amb la societat civil per donar a conèixer el projecte. Així, per exemple la coalició que formam el PSM-Entesa Nacionalista i Esquerra Unida-Els Verds ens hem reunit aquests dies amb l'Associació Hotelera de la Platja de Palma.En aquesta reunió varem poder constatar que la problemàtica d'aquesta zona turística és la mateixa dels meus temps de regidor de Palma, sembla com si res no hagués canviat: inseguretat, renous, i retard en la tan desitjada aplicació del pla de reconversió turística.

També varem mantenir un sopar col·loqui sober el futur del comerç amb els membres d'AFEDECO. Participàrem Eberhard Grosske com a candidat a la Batlia de Palma i jo mateix com a candidat a president del Govern. A més de la problemàtica específica de Palma (mobilitat, aparcament, seguretat, dinamització del centre, torres den Grande, palau de congressos,..), varem analitzar la tan temuda directiva Bolkestein, una normativa ultralliberal que d'aplicar-se tal i com està prevista, pot significar barra lliure per grans superficies comercials i per la llibertat d'horaris i obertura en festius. Per cert, què en diu UM d'aquesta directiva que està tant en la línia lliberal que mantenen ells?

Elx pròxims dies, a banda de participar avui a la manifestació pel dia de la dona treballadora i a la tertúlia de candidats sobre el turisme a Palma (organitzada per l'INESE), tenim prevista la projecció de la película "Una veritat incòmoda" sobre el canvi climàtic, divendres a les 20.30 h. al cine metropolitan de Palma.

Dissabte matí una convenció programàtica per aprovar el programa del Bloc al centre Flassaders, oberta a la participació de persones independents. I dissabte horabaixa al poliesportiu d'Inca per reivindicar que volem veure el futbol en català i per TV3.

Categoria: General. Comentaris: (5). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix