facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

SOPARS DE PRESENTACIO DE CANDIDATS A MONTUIRI I MARIA

bielbarcelo | 14 Gener, 2007 18:27

Aquest cap de setmana, el PSM-Entesa Nacionalista hem presentat dos candidats més. Divendres sopàvem a Maria més d'un centenar de persones per donar suport a Joan Miquel Bergas, jove, misser, assessor jurídic de l'STEI-intersindical. Entre els presents, na Catalina Ines, que fins ara havia estat regidora del PSM- Independents de Maria, i que segurament tornarà a repetir a la llista. També hi eren, Biel Vicens, membre de l'executiva del PSM i ex-secretari general, i Bàrbara Bujosa, consellera del PSM en el Consell de Mallorca. Pel poble, diuen que segur que en Joan serà el nou batle de Maria.

 I dissabte a vespre, era la presentació de'n Joan Verger, un altre jove valor del PSM, que comença la seva campanya amb molta força i empenta. Vol esser el pròxim batle de Montuiri, i de moment ha començat molt bé. Per donar-li suport, més d'un centenar de persones, entre els quals hi eren presents qui feu les funcions de presentador, en Mateu Ginard, regidor del PSM, a més de'n Pere Sampol, na Joana Maria Palou, en Toni Rodriguez (coordinador de política municipal del PSM),...

Ha estat, per tant, un cap de setmana intens, i amb molta feina ja començada. I sobretot amb molta gent encoratjada per fer bones candidatures i bons resultats a les pròximes eleccions.

Categoria: General. Comentaris: (12). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix