facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

SOBIRANIA I PROGRÉS, ANDRATX I ALTRES HERBES

bielbarcelo | 10 Gener, 2007 09:55

Mogudeta ha estat aquesta darrera setmana que he estat enfora d'aquesta terra. Just quan me'n anava es presentava una altra plataforma (Sobirania i progrés) que demana la unitat dels nacionalistes. Benvinguda sigui (llastima que començàs criticant al BLOC, crec que farem més bons resultats anant en positiu). Aquesta s'afegeix al ja creat TercerEspai. Veurem que en sortirà de tot això. De moment s'ha produit un bon moviment a nivell de webs, blogs i diaris.

Mentrestant van sortint noves dades sobre Andratx. Es va aclarint la implicació del director general de Relacions Europees (l'altra Massot), que sembla que es va fer un xalet en una zona protegida falsejant dades sobre l'existència d'una casa prèvia per reformar, i es van desvetlant llicències concedides per Hidalgo només amb 48 hores a persones properes a alts càrrecs del PP. Mentrestant la feina de Matas i cia és que el tema es vagi oblidant i que la gent pensi amb altres coses. La nostra feina seguirà essent recordar-los que governar és una labor de servei públic, i que la gent vol un govern honest.

 

Per altra banda, en el PSM-Entesa Nacionalista seguim fent feina a totes les agrupacions. Així aquest cap de setmana tenim prevists els sopars de presentació dels candidats de Maria (Joan Miquel Bergas) i de Montuiri (Joan Verger). I per la setmana que vé preparam una paradeta del BLOC per Mallorca (PSM-EN i EU-EV) per la revetla de Sant Sebastià.

Categoria: General. Comentaris: (39). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix