facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

EL BLOC PER MALLORCA HA ESTAT A LA MANIFESTACIO PER L'AUTODETERMINACIÓ.

bielbarcelo | 30 Desembre, 2006 21:58

Avui horabaixa varis milers de persones ens hem manifestat per l'autodeterminació amb motiu de la Diada de Mallorca. El Bloc (PSM-Entesa Nacionalista i EU-EV) hi hem estat juntament amb altres partits nacionalistes i entitats socials. Quan he arribat les preguntes dels periodistes giraven entorn de la manifestació, però sobretot les reaccions a l'atemptat de Madrid

L'acte ha acabat amb un manifest dels tamborers acomiadats per Cort (en Pere i en Manel), molt oportú.

Quan estava xerrant amb Joana Lluisa Mascaró i Eberhard Grosske, s'ha acostat en Joan Lladó i m'ha dit que a l'acte d'ahir, ERC no s'havia aficat tant amb el Bloc com semblava llegint els diaris d'avui. El cert és que darrerament ERC sembla compartir amb UM l'obsessió cap al Bloc per Mallorca. En fi, del seu pa en faran sopes. Jo seguesc dient el mateix, ERC havia d'haver entrat al Bloc per enfortir l'espai de l'esquerra nacionalista, i s'equivoca jugant a opcions purament testimonialistes (la Llei d'Hont és inexorable).

Pel demés, la manifestació ha estat molt tranquila (com sempre), i sense incidents. No així l'ofrena floral organitzada per l'ajuntament de Palma a la plaça del rei en Jaume, on havien desembarcat peperos, Círculo Balear i companyia, i han escridassat als partits polítics quan feiem l'ofrena floral.

Per cert, a destacar la presència del conseller d'Interior, José María Rodríguez en representació del Govern. Tal i com estan les coses probablement no era el més adequat.

També destacar que com sempre els regidors del PP i del PSOE amb la bandera espanyola penjada pel coll. No així els dos regidors del PSM, en Tomeu i n'Aina.

Bé, em despedesc uns dies de tots. El blog estarà inactiu un quans dies. I desitjar-vos a tots un Feliç 2007.

Categoria: General. Comentaris: (30). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix