facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

LA PAU ESTRONCADA

bielbarcelo | 30 Desembre, 2006 21:48

Avui de matí hem tengut la pitjor notícia que podia arribar per acabar l'any. Un atemptat a l'aeroport de Madrid era la manera que ETA ha utilitzat per anunciar que la "treva permanent" s'ha acabat. A hores d'ara hi ha dues persones desaparegudes, i una esperança de pau que se'n va.

Tots aquells que des d'aqui, des del País Basc o des de qualsevol altre punt de l'Estat pensavem que aquesta vegada podria ser la de la pau definitiva, hem quedat absolutament decebuts. És cert, que darrerament anava creixent la incertesa i molts dels indicis apuntaven cap a una treva efímera. Ara el futur per la pau és presenta negre, com tantes altres vegades. I el pitjor de tot és que l'extrema dreta espanyola de sempre ho voldrà aprofitar per treure'n rèdit electoral.

Vagi des d'aqui la més enèrgica condemna per aquest atemptat i la solidaritat amb les víctimes. M'agradaria pensar que això d'avui no ha passat, que tot es pot tornar redreçar, però em tem que no serà així. ETA ha tornat triar el camí de la violència. Cap a on duu això?

Categoria: General. Comentaris: (9). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix