facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

BEARN I DAMIA JAUME

bielbarcelo | 21 Desembre, 2006 07:32

L'altre dia em telefona Damià Jaume, i me diu: "Biel, mira que en Gabriel Janer Manila de l'Institut d'Estudis Balearics em va proposar fer les il·lustracions de la versió de Bearn en castellà, i vaig acceptar. Se presenta dimecres a la Fundació La Caixa i estic telefonant als amics perquè venguin a la presentació." I li dic: "I això no serà un festival PP?". Me contesta: "Per això estic cridant als amics".

I cap allà me'n hi vaig anar. Així que ahir horabaixa vespre vaig esser a la presentació de la versió en castellà del llibre de Llorenç Villalonga, amb unes magnífiques il·lustracions del pintor Damià Jaume. Damià, fidel al seu estil dels darrers anys, només ens deixa intuir els personatges. També hi son presents les flors, aquestes flors que Damià ha cultivat tant en aquesta darrera época de la seva pintura. Espectacular el quadre de gairebé tres metres "Mourir à Madrid", amb els personatges de l'obra. No sé si les obres seguiran exposades a la Caixa, però sí encara hi son, val la pena anar a veure-les.

A la presentació em vaig trobar amb l'advocat Ignaci Ribas i amb el periodista Antoni Maria Thomas, amb els que vaig parlar de la situació política arrel dels casos de corrupció i del Bloc per Mallorca. Tots dos me varen desitjar que vagi molt bé. També vaig estar parlant amb Martí March de la seva candidatura al rectorat de la UIB.

Categoria: General. Comentaris: (8). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix