facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

MÉS EDUCACIÓ, MENYS CORRUPCIÓ

bielbarcelo | 20 Desembre, 2006 08:37

Ahir horabaixa, mentre es debatien els pressuposts de la comunitat autònoma, la Federació de Pares i Mares d'Alumnes de Mallorca (FAPA), es va concentrar davant el Parlament per reclamar més inversions en infraestructures educatives. Denuncien (i tenen raó), que les escoles públiques de les Illes Balears tenen moltes mancances, i els pressuposts prevists per a 2007 no solucionen aquesta problemàtica.

Hi havia pares, mares, professors i alumnes de Binissalem, de Calvià, de Palma, de Llucmajor,.... I varen entregar un manifest a tots els grups polítics assistents, llevat del PP, que no es varen dignar passar per allà. Els al·lots mentrestant cantaven "més educació, menys corrupció".

La política educativa de'n Fiol s'ha caracteritzat per no fer front als problemes de l'educació a les illes Balears. Ha interessat més reduir la presència del català a les escoles, que afrontar el fracàs escolar i l'abandonament prematur dels estudiants, assignatures en les que a les illes, som liders. Aquesta és la herencia que ens deixa el govern de'n Matas.

Categoria: General. Comentaris: (10). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix