facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

TERCER ESPAI

bielbarcelo | 19 Desembre, 2006 08:45

Ahir horabaixa tengué lloc la taula rodona sobre nacionalisme organitzada pel recentment creat Tercer Espai. Hi estaven convidats representants del PSM-Entesa Nacionalista, UM, ERC i Entesa per Mallorca.

Les primeres conclusions que en trec del debat són:

1r Les intervencions del representant d'UM, Bartomeu Vicens, varen anar dirigides principalment a la crítica contra el PSM. Darrerament és molt habitual l'obsessió d'UM cap al PSM. Entre d'altres coses ens retreia la contradiccció del pacte amb un "partit estatalista" (EU), i en canvi defensava per sentit de país, el pacte de govern que tenen amb el PP. Sense comentaris.

2on. Els posicionaments del representant d'Entesa, Biel Huguet, eren bàsicament assumibles i coincideixen bastant amb els nostres plantejaments (llevat de l'estratègia preelectoral, evidentment). Huguet en tot moment feu un gran esforç per desmarcar-se d'UM, no sé si perquè creu que s'ha de fer així, o sí per callar les veus que diuen que Entesa acabarà sent un satèl·lit d'UM. LLastima que sembli en ocasions que l'objectiu bàsic d'Entesa es fer mal al PSM.

3r. Finalment desig que el Tercerespai sigui un lloc de debat sobre el nacionalisme obert i plural, i no es converteixi en una simple plataforma de suport a UM, com alguns diuen que serà en realitat.

Categoria: General. Comentaris: (161). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix