facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Som M╔S els que volem canviar el sistema de manera radical

bielbarcelo | 30 Maig, 2014 13:03

Aquests dies hem llegit i sentit com en referència al nou partit Podemos se’ls acusa de que son un partit antisistema. També avui llegia als diaris com parlaven dels joves que a Mallorca es solidaritzaven amb Can Vies com a radicals. 

Si voler acabar amb l’statu quo imposat pel bipartidisme (electoral, judicial, oligàrquic,..) és considerat antisistema, jo em consider antisistema.

Si voler per exemple acabar amb la situació de repartiment del poder judicial entre PP i PSOE (que es reparteixen el Tribunal Constitucional, Tribunal Suprem, Consell General Poder Judicial, Juntes electorals, Consell d’Estat,...) és radical, jo som radical.

Si voler canviar la llei electoral que afavoreix el bipartidisme, per un sistema més just i que representi realment el parer plural de la societat és ser antisistema, jo som antisistema.

Si voler modificar la llei de l’indult perquè els governants de torn no puguin indultar arbitràriament als seus corruptes és esser radical, jo som radical.

Si voler canviar un sistema que afavoreix els que més tenen i enfonsa cada vegada més als que menys tenen és antisistema, jo som antisistema.

Si lluitar contra els desnonaments abusius és esser radical, jo també em consider radical.

Si lluitar contra un sistema que vol ofegar les protestes, que vol prohibir símbols democràtics i que vol criminalitzar als que pensam diferent és antisistema, jo som antisistema.

Si denunciar les anomenades portes giratòries, que permeten a exministres i expresidents acabar col·locats a grans empreses energètiques que prèviament varen afavorir des dels seus llocs de govern, és ser radical, jo em consider radical.

Si voler canviar una legislació laboral que afavoreix els abusos als treballadors i treballadores i que els hi lleva drets, és radical, jo som radical.

Si defensar la supressió del Senat, les delegacions del govern o les diputacions provincials per la seva inutilitat és esser antisistema, jo també som antisistema.

Si defensar el dret a decidir dels pobles és antisistema, jo som antisistema.

I així podríem seguir amb un llistat llarguíssim de qüestions del sistema actual que s’han de canviar radicalment.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix