facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Joana Llu´sa deixa el Parlament

bielbarcelo | 02 Abril, 2013 13:02

Avui mateix, Joana Lluïsa Mascaró ha fet efectiva la seva dimissió com a diputada del grup MÉS al #ParlamentIB, després de la seva imputació en el cas de les subvencions atorgades a l’associació El Camí la passada legislatura.

Joana Lluïsa ja va anunciar fa dies que si era imputada, dimitiria i així ha estat. No ha esperat a la seva declaració davant la jutgessa, a pesar d’estar convençuda d’haver actuat correctament en tot moment, com ho estic jo plenament.

Joana Lluïsa com a consellera de Cultura al Consell de Mallorca va atorgar ajudes a l’associació El Camí per un projecte de rutes senderistes a Mallorca, feines que es varen justificar tal com consta a l’expedient i es varen tramitar correctament. Projecte que va merèixer l’interés d’altres administracions de distints colors polítics que també hi donaren suport, fins i tot aquesta mateixa legislatura.

Ara, una denuncia a Fiscalia dels actuals responsables del Consell, ha fet que s’obri una investigació. Els primers interessats en què s’aclareixi tot som noltros.

Però aquest escrit al blog no és per parlar del cas (ja ho he fet aquests dies en declaracions als mitjans). Sinó que és per agrair a Joana Lluïsa tota la seva feina i agrair-li sobretot per ser una dona compromesa amb les seves conviccions en defensa d’aquesta terra.

Perquè l’actitud de Joana Lluïsa l’honora. Defensarà la seva innocència havent partit del càrrec. Pens que Joana Lluïsa ha pres una decisió valenta (i difícil), però he de reconèixer que avui és un dia trist per jo. Trist perquè pens que Joana Lluïsa ha de partir per la porta de darrera després d’haver fet una molt bona feina. I això costa molt d’assumir. Però pens que se’n pot anar, que se’n va, amb el cap ben alt.

Joana Lluïsa va ser molts anys regidora de Llucmajor, en els quals va tenir enfront al PP i a ASI. Ha estat una dona valenta i entregada al poble que la va acollir (ella és menorquina). I pens que al seu poble la gent la té en gran estima.

En moments difícils pel PSM-Entesa i per jo, el 2006 va acceptar forma part de l’equip que vaig presentar al Congrés en què vaig accedir a la secretaria general del partit. Sempre li agrairé l’esforç que va fer i el suport que em va donar, perquè eren moments molts durs després de l’escissió que vàrem patir en aquell Congrés.

Posteriorment va acceptar encapçalar la llista al Consell de Mallorca el 2007, tot i que probablement el seu cos li demanava més tranquilitat.

Mai li podré agraïr com dic el suport que sempre he tengut amb ella i la seva dedicació i compromís amb el país, ja fos com a diputada, com a consellera del CIM, com a regidora de Llucmajor o com a companya de l’executiva del PSM-Entesa.

Aquesta mateixa legislatura, la seva feina de seguiment pressupostari i de les decisions econòmiques i tributàries del Govern ha estat fonamental dins el grup parlamentari MÉS (abans PSM-IniciativaVerds-Entesa). Reunions amb sectors econòmics i professionals; nombroses iniciatives i propostes; esmenes amb alternatives a tots els decrets lleis i lleis que el govern ha fet en aquesta matèria; seguiment dels pressuposts i la seva execució,.... Una feina a vegades poc vistosa, però molt necessària i útil.

No me vull deixar el costat humà de Joana Lluïsa, com a companya, com a amiga, i amb la seva família és una persona que sempre ha estat al costat dels seus. En definitiva, Joana Lluïsa és una persona compromesa políticament i compromesa personalment.

Gràcies per tot, Joana Lluïsa i una abraçada molt gran.  

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix