facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

La #corruPPciˇ de #sonEspases pas a pas

bielbarcelo | 05 Marš, 2015 15:29

L'informe és una mica llarg. Però paga la pena llegir-ho.
"Conclusions del Grup Parlamentari MÉS en relació a la Comissió no permanent d’investigació sobre tot el relacionat amb la selecció dels terrenys, l'adjudicació de les obres, la construcció i el desenvolupament de les obres, modificats i els complementaris relacionats amb aquesta infraestructura hospitalària, la dotació d'equipaments, la posada en marxa, els accessos viaris i les modificacions relacionats amb la construcció, la dotació i la posada en funcionament de l'hospital de referencia de Son Espases (Comissió de Son Espases)."
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent