facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Propostes per avanšar en #sobirania, igualtat i democrÓcia al #ParlamentIB

bielbarcelo | 28 Octubre, 2014 12:34

Ara es debaten al Parlament les propostes de resolució que cada grup parlamentari fa després del debat de política general de la setmana passada. Mentres que les propostes del PP ens mostren un partit que està encantat d'haver-se conegut, que vol fer creure que tot va beníssim, que el Govern no ho pot fer millor,... des del grup MÉS,  presentam propostes que impliquen canvis importants en la situació econòmica i social actual.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

#DarrerDebatBauzß #DebatIB14

bielbarcelo | 21 Octubre, 2014 18:30

Sr. Bauzá, deu estar content. Ja té un lloc a la història. Perquè ara ja ho podem dir:

“Vostè haurà estat el pitjor president de la història de les Illes Balears”.

I això que n'hi ha un que és a la presó.

Avui matí ens ha dit que estava satisfet. Al mateix temps que hem sabut que ha aconseguit desfer-se del batlle de Palma. Les seves lluites pel poder han passat per davant dels ciutadans. D’això està satisfet?

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Em present a les #PrimÓriesperMallorca per encapšalar la llista al Parlament.

bielbarcelo | 18 Octubre, 2014 09:47

Avui faig publica la meva intenció de presentar-me a les primàries obertes que MÉS per Mallorca ha iniciat. Per primera vegada en una formació política de Balears, tant el cap de llista com la resta de components de la llista podran ser triats per la ciutadania en llistes obertes. El procés no només està obert a militants i simpatitzants sinó també a tots els ciutadans que hi vulguin participar. Basta tenir més de 16 anys, no militar en un altre partit supramunicipal i compartir els objectius de MÉS. Es un procés molt engrescador per tant, que la meva candidatura pugui ser votada presencialment o per internet per qualsevol ciutadà el pròxim 15 de novembre.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent