facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Ara Ús l'hora de la democrÓcia #YesScotland

bielbarcelo | 18 Setembre, 2014 08:25

Avui Escòcia decideix lliure i democràticament el seu futur. Avui Escòcia exerceix el seu dret a decidir. Sortirà un sí a la independència o sortirà un no. Però Escòcia haurà pogut exercir el dret a votar. Avui estarem ben pendents del resultat final, que pot marcar el futur d'altres processos oberts a tota Europa. Un  mapa, el d'Europa, en continuu moviment.
Quina diferència amb l'Estat espanyol i la seva postura en relació als processos democràtics a favor del dret a decidir, no deixant votar a Catalunya. Es pot afirmar que vivim en una democràcia de segona. En moltes qüestions, només en té el nom.  
En relació al procés català que pretén votar el proper 9 de novembre, la setmana passada Nació Digital em va publicar aquest article:
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El darrer curs del TIL

bielbarcelo | 16 Setembre, 2014 10:02

Aquest és l'article que el @diariodemallorca em va publicar pel començament del curs escolar:

El curs escolar 2014-2015 serà el darrer curs en què s’aplicarà el TIL. Una nova majoria parlamentària, alternativa a l’actual PP tan radicalitzat, derogarà aquest despropòsit pedagògic fruit de l’obsessió del president Bauzá contra la nostra llengua; i un nou Govern recuperarà el camí del diàleg i el consens com a metodologies per a definir les línies mestres de les polítiques educatives en aquest país.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent