facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Homenatge a SebastiÓ Serra Juan

bielbarcelo | 31 Maig, 2014 13:27

A la reunió del Consell Polític del PSM-Entesa que hem fet avui a Algaida hem volgut retre un modest però ben merescut homenatge al company Sebastià Serra Juan que ens va deixar fa una setmana. Aquestes han estat les paraules que li he volgut adreçar:
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Som M╔S els que volem canviar el sistema de manera radical

bielbarcelo | 30 Maig, 2014 13:03

Aquests dies hem llegit i sentit com en referència al nou partit Podemos se’ls acusa de que son un partit antisistema. També avui llegia als diaris com parlaven dels joves que a Mallorca es solidaritzaven amb Can Vies com a radicals. 

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Bauzß proposa una reforma electoral que sempre el benefici´

bielbarcelo | 21 Maig, 2014 13:03

Vet aquí les al·legacions i propostes que presentam a la reforma de llei electoral de Bauzá a #ParlamentIB, una reforma oportunista i demagògica, que no respon al que una reforma electoral necessitaria: consens, millora de la representativitat, pluralitat, transparència i participació.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

#Primaveraeuropea i @esquerra_erc defensaran les propostes de @M╔SperMallorca a Europa

bielbarcelo | 15 Maig, 2014 11:19

Les dues candidatures que reben el suport de MÉS a les eleccions europees, Compromís-Equo (PrimaveraEuropea) i Esquerra, han assumit el decàleg de propostes que des de la coalició MÉS defensam a Europa. Així Terricabras i Jordi Sebastià es comprometen a defensar al Parlament Europeu el no a les prospèccions, la insularitat, el reconeixement del català a Europa, etc ...
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent