facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

L'objectiu de dèficit s'aconsegueix amb el sacrifici dels que menys tenen

bielbarcelo | 27 Març, 2014 09:24

Aquí la meva intervenció al debat del ple d'ahir al #parlamentib:

 Sr. Bauzá: aquesta es la segona compareixença voluntària en un any per donar compte del dèficit públic de les illes Balears. Al president, el motiva parlar del dèficit, uns números aconseguits a costa del sacrifici de molta gent, sobretot la més feble.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

LA PROSPERITAT COMPARTIDA TAMBÉ PER TOT EL TEXITIT PRODUCTIU

bielbarcelo | 18 Març, 2014 09:58

Article publicat a mallorcadiario:

Els governs de Rajoy i Bauzá manifesten la seva satisfacció per les xifres macroeconòmiques, per les xifres de les grans empreses, les empreses que estan a l’IBEX,... però poca, molt poca atenció cap a la microeconomia, cap els autònoms o cap a la petita i mitjana empresa.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Perquè MÉS no es presenta a les eleccions europees

bielbarcelo | 17 Març, 2014 18:30

La decisió de MÉS per Mallorca s’ha pres després d’un procés de consulta i de deliberació amb les bases de la coalició. Com a conseqüència d’aquest procés s’ha constatat, d’una banda, que no hi ha cap candidatura unitària que reuneixi el conjunt de partits i organitzacions del sobiranisme progressista i l’ecologisme polític i l’ecosocialisme d’arreu de l’Estat; i de l’altra, que cap de les candidatures que s’han acabat conformant generaven el consens suficient en el si de la coalició MÉS per Mallorca com perquè aquesta es pogués presentar conjuntament a les eleccions europees. (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Avançar cap al #dretadecidir

bielbarcelo | 01 Març, 2014 09:28

Article publicat ahir al @diariodemallorca amb motiu del Dia de les illes Balears:

Si bé la recuperació de la democràcia i de l’autogovern de les Illes Balears ha deixat un balanç positiu, actualment s’estan evidenciant els límits que imposa el sistema polític i institucional actual. La crisi econòmica i social, conjugada amb l’espoli fiscal a què ens sotmet l’Estat, ha deixat en estat de xoc a les classes mitjanes i ha empobrit la societat i l’economia, tot evidenciant les mancances del sistema actual per solucionar els problemes reals de la gent. Això, juntament amb la proliferació de casos de corrupció (qüestió en què les nostres illes competeixen pels primers llocs del rànquing estatal), ha derivat en una crisi general de legitimitat de la política, però també de les nostres institucions democràtiques i d’autogovern.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent