facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

El fanatisme obsessiu de Bauzß.

bielbarcelo | 21 Gener, 2014 13:00

Aquesta legislatura s’ha caracteritzat pel fracàs de les polítiques econòmiques del PP (a nivell estatal i a nivell de Balears) per crear riquesa i per crear ocupació de qualitat. L’aplicació de les polítiques neolliberals i d’austeritat només han provocat l’empobriment de les classes mitges, l’increment de la pobresa, de la precarietat laboral, les retallades en els serveis públics, l’inici de la privatització d’aquest serveis, i que els rics ho siguin cada vegada més. Amb el PP, l’individualisme ,el poder dels mercats i de l’economia especulativa guanyen clarament a l’estat social, a l’economia productiva i a la cooperació.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent