facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

DOS ANYS DE PP = MÉS ATUR I MÉS PRECARIETAT LABORAL, SEGONS LA EPA DEL II TRIMESTRE

bielbarcelo | 25 Juliol, 2013 15:18

Aquesta legislatura de majoria absoluta del PP es va iniciar a mitjans del mes de juny de 2011, per tant l EPA que avui s’ha publicat és un examen als dos primers anys del Govern de Bauzà. Per aquest motiu el més significatiu i, alhora, políticament més rellevant és la comparació de com estaven les coses en el segon trimestre de l’any 2011 i com estan després de dos anys d'aplicar les nefastes polítiques econòmiques del PP de Bauzá que, en els  dares mesos s’han agreujat amb Rajoy a la Moncloa (Reforma Laboral, pujada d’impostos, retallades a balquena a l’Estat del Benestar)

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

Efectes col·laterals de la sentència #Matas

bielbarcelo | 25 Juliol, 2013 10:45

Arran de la sentència que malgrat la rebaixa, ha comdemnat per corrupció l'expresident Matas, hi ha una qüestió que reclamam al Govern de les illes Balears. Que reclami que es tornin els doblers estafats per l'Agència Balear de Notícies del periodista Antonio Alemany, on entre d'altres hi treballava l'actual diputat del PP, Antoni Camps. En concret es tracta dels doblers que el govern Matas atorgà a Libertad Digital a través d'ABN.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent