facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Hem de canviar radicalment el sistema

bielbarcelo | 26 Febrer, 2013 13:47

Intervenció al Congrés de confluència de @psm_entesa del passat dissabte:

Vull agrair a totes les persones que han col·laborat perquè avui puguem esser aquí tots plegats, perquè avui el PSM i Entesa puguem “Sumar per Mallorca” i confluïr en un projecte unitari del mallorquinisme progressista: el PSM-Entesa. El procés de confluència d’Entesa per Mallorca i del PSM-Entesa Nacionalista, que hem tancat avui, suposa una fita important per al nostre partit i per al nacionalisme progressista. Suposa un impuls decisiu per crear un moviment polític ample, capaç d’atreure el suport d’una majoria social que faci possible un canvi al nostre país. Fa només poc més d’un any i mig des de les passades eleccions que va guanyar el PP amb majoria absoluta, i cada dia que passa constatam la necessitat d’aquest canvi, amb un president que no té cap credibilitat ni pot donar cap confiança després d’haver mentit al Parlament i d’estar fracassant en les seves polítiques econòmiques.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent