facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

#Hihaalternatives a les #retallades, a l' #espolifiscal i als desnonaments

bielbarcelo | 23 Novembre, 2012 10:02

Arrel del #DebatIB el pròxim dimarts el @psm_iv_exm presentarem al #ParlamentIB tota una sèrie de propostes de resolució. Propostes per reclamar el dret a decidir, la sobirania fiscal, la dació en pagament, la transparència, la lluita contra la corrupció, el rescat de les persones en comptes del rescat dels bancs, i sobretot que el Govern de Bauzà faci polítiques per allò que realment preocupa als aturats, a les famílies i a les empreses, en comptes de les seves obsessions per perseguir el català o als qui mostren llaços a les escoles.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

"Series un bon governant d'un paÝs desert"

bielbarcelo | 21 Novembre, 2012 09:37

Ahir al #DebatIB el president del Govern no va donar cap sortida als aturats, als desnonats, a les famílies que no arriben a final de mes, als petits empresaris que han de tancar,... cap proposta que no sigui perseguir als professors, perseguir la nostra llengua i seguir amb les retallades en Salut, educació, inversions en economia productiva, ....

Us pas la meva intervenció al debat:

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

#SesCovetes 20 anys de lluita ecologista

bielbarcelo | 16 Novembre, 2012 08:44

Un grup de companys del GOB i del PSM varen avalar amb el seu patrimoni personal la lluita judicial per l'esbucament dels apartaments il·legals construits a primera línia entre #sesCovetes i #esTrenc.

Avui gràcies a aquests companys l'ecologisme ha obtingut una gran victòria. Us pas la interlocutòria del TSJIB que ordena la demolició dels apartaments de ses Covetes.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

#14N vaga general. #Hihamotius #Hihaalternatives #Rescatempersones

bielbarcelo | 13 Novembre, 2012 15:49

Les mesures del Govern Rajoy i del govern Bauzá van contra els treballadors, els aturats, els pensionistes, els petits empresaris, els autònoms,.... Tots estam cridats a la vaga, com a treballadors, però també com a consumidors.

Avui n'hem tengut un altre exemple d'aquestes mesures nefastes contra l'economia. El Parlament de les illes Balears (amb els vots del PP, i en contra de l'oposició) ha aprovat un Decret Llei que va contra la petita i mitjana empresa de les Balears. Ells també estan cridats a la vaga. Us pas la carta del president d'una de les patronals del comerç. Crec que és prou significativa.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent