facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Hi ha futur

bielbarcelo | 29 Maig, 2012 16:28

El 21è Congrés del PSM-Entesa Nacionalista, que celebrarem el proper 16 de juny, serà un esdeveniment important per al nostre partit i per al mallorquinisme progressista. Suposarà un impuls decisiu per crear un moviment polític ample, capaç d’atreure el suport d’una majoria social que faci possible un canvi al nostre país. Fa només un any des de les passades eleccions, que va guanyar el PP amb majoria absoluta, i cada setmana que passa constatam la intensa necessitat d’aquest canvi.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Debat sobre el Pla de desequilibri econ˛mic al Ple d'avui.

bielbarcelo | 08 Maig, 2012 15:46

Sr. President: 

Avui ens presenta un Pla de desequilibri econòmic de 350 milions d’euros. Aquest Pla contempla una retallada de 43 milions en educació i 99 en Sanitat. Un 40% del total dels retalls son en educació i salut. El seu Govern no té cap sensibilitat amb els ciutadans:

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Enllašats per la paraula

bielbarcelo | 02 Maig, 2012 13:54

Divendres passat jubilats per Mallorca, Stei i OCB varen començar la iniciativa de 24 hores de lectura cada divendres per reclamar la retirada de la llei de funció pública.

Per participar-hi vaig triar un text no literari. Vaig trobar més oportú llegir la carta d'una alumna de quart d'ESO del Port d'Alcúdia, que va ser publicada al diari de Balears, i que trob que val la pena que la llegiu.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent