facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

Els problemes d’aquest país no es resolen així, senyor Bauzá

bielbarcelo | 03 Abril, 2012 09:21

Article publicat avui al DM:

Perquè els governants siguin capaços d’aplicar les solucions que necessita un país, abans han d’encertar a l’hora d’identificar els problemes. Quins són els problemes d’aquest país, en aquests moments? En la meva opinió, la resposta és bastant evident: sobretot, la crisi internacional, l’atur i les dificultats de l’economia de les Illes Balears per tornar a generar riquesa i llocs de feina. També és un gran problema el finançament dels nostres serveis públics, en part per la baixada dels ingressos de les administracions arran de la crisi i sobretot per l’espoli fiscal que encara ara pateixen aquestes illes (la diferència entre allò que aportam i allò que rebem de l’Estat està entorn als 3.000 milions d’euros anuals).

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (2). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent