facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

El major atac als treballadors en anys: dia 29 de marš, VAGA GENERAL.

bielbarcelo | 26 Marš, 2012 19:30

La reforma laboral aprovada pel Govern de Mariano Rajoy és el major atac als treballadors que s’hagi fet en anys. És sobretot una reforma que serveix per abaratir l’acomiadament. I el que és pitjor: pràcticament no inclou mesures que incentivin realment la contractació laboral per lluitar contra l'atur. De fet, els mateixos responsables de Treball han reconegut que la reforma laboral no crearà llocs de feina.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

ĹViva La Pepa, o viva el PP?ĺ

bielbarcelo | 20 Marš, 2012 08:31

El més rellevant de l’aniversari que es commemorà ahir és que la nació espanyola compleix 200 anys. La Constitució de Cadis suposa el naixement de la nació espanyola com a entitat jurídica, i representa la primera gran fita del nacionalisme espanyol (malgrat que molts nacionalistes espanyols afirmen que Espanya va néixer, com a molt tard, amb els Reis Catòlics, quan no directament a les coves d’Atapuerca...).

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Diumenge hem de sortir tots i totes a la manifestaciˇ per dir SÝ a la llengua.

bielbarcelo | 19 Marš, 2012 11:12

Els nous governs de les illes Balears i del Consell de Mallorca han demostrat en aquests mesos la seva ineficàcia, improvisació i manca de propostes per fer front a l’actual situació de crisi econòmica i d’atur. En canvi, estan sent molt eficaços en les mesures contra la nostra llengua i cultura.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent