facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

L'assassinat d'Emili Darder

bielbarcelo | 28 Febrer, 2012 11:04

Divendres passat al cementeri de Palma retèrem homenatge al batle republicà Emili Darder, afussellat fa 75 anys pels feixistes. L'escriptor Guillem Rosselló va llegir una narració del que pogué pensar i dir Darder en les seves darreres hores. Emotiva, esfereïdora, val la pena que la llegiu:

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Diumenge a les 12 anirÚ a la manifestaciˇ

bielbarcelo | 17 Febrer, 2012 09:15

Diumenge els membres de PSM-IniciativaVerds-Entesa donarem suport i anirem a la manifestació contra la reforma laboral del Govern Rajoy.

Feia temps que la CEOE anava darrera una sèrie de mesures que flexibilitzassin el mercat laboral de tal manera que pràcticament el treballador queda totalment desarmat. Les primeres passes en aquest sentit (tot s'ha de dir) les va fer la reforma laboral del govern socialista de ZP. Però no era suficient. Va quedar a mig camí. L'abaratiment de l'acomiadament que féu el govern anterior no bastava. Ara el PP sí que ha donat aquesta passa.

I el que és pitjor: amb moltes poques mesures que incentivin realment la contractació laboral per lluitar contra l'atur. De fet, els mateixos responsables de Treball ja han confesat que la reforma laboral (almenys per ara) no crearà llocs de treball. Des del meu punt de vista el que pot provocar són més acomiadaments, i substitució per contractes  molt més en precari.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent