facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

QuŔ va passar ahir a sa Pobla?

bielbarcelo | 17 Gener, 2012 09:53

Avui matí escoltava un conseller del PP, a ib3 ràdio, (Biel Company), que criticava la protesta d'una minoria ahir vespre a sa Pobla, i esperava que en el futur es produïs la reacció de la majòria silenciosa. El PP fa una interpretació totalment equivocada del que va passar. No era una minoria la que protestava. Quan tornàrem de les completes, els xiulos i crits se sentien de per tota la plaça i dels balcons. Sa Pobla estima molt la cultura i la nostra llengua, i per això, a pesar que és un poble on habitualment guanya la dreta, es va produïr una protesta molt transversal.

Certament la protesta sorgeix d'un grup de gent molt jove que queda per facebook. Vàries desenes de joves amb pancartes molt correctes a favor del català, es situen davant l'ajuntament per cridar consignes a l'arribada dels polítics. La més sentida: "a sa Pobla en català". Una protesta organitzada a través d'una quedada a través de les xarxes socials per gent molt jove. Una consellera del PP em retreïa ahir mateix la politització de la festa. Li vaig dir que darrera aquells joves no hi ha ningú: la protesta sorgeix per la inquietud d'aquests joves, i es compartida per molta gent al pobles.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (5). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El PP vol cercar conflictes allÓ on no n'hi ha

bielbarcelo | 10 Gener, 2012 13:10

La modificació de la llei de normalització lingüística encoberta que vol dur a terme el govern de JR Bauzà enterra un consens sobre matèria lingüística que s'havia mantengut al llarg de 25 anys.

A continuació us pas les al·legacions que des del PSM-IniciativaVerds-Entesa presentarem a la modificació de la llei de funció pública que a la vegada modifica la llei de normalització lingüística.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent