facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

AnÓlisi resultats eleccions generals

bielbarcelo | 24 Novembre, 2011 11:12

El PSM-EN ha afrontat aquestes eleccions generals amb una gran il.lusió per aconseguir la fita històrica que hauria suposat que per primera vegada un diputat nacionalista hagués arribat al Congrés dels Diputats.

És evident que no hem aconseguit l’objectiu: no hem pogut rompre el bipartidisme, i per tant no podem estar satisfets. No hem sabut canviar l'orientació estatal amb què molts dels votants de les Illes Balears es comporten tradicionalment en aquestes eleccions.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (7). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Es veu que anam molt bÚ

bielbarcelo | 17 Novembre, 2011 15:28

Aquests darrers dies han coincidit les crítiques de PP i PSOE a la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa. Pens que això vol dir que veuen trontollar l'statu quo bipartidista que tan bé els hi va, i els molesta que hi pugui haver una veu independent. Primer fou l'expresident Cañellas (recordat per la seva implicació al cas tunel de Soller i actual assessor a l'ombra del president Bauzà), que ahir a la COPE va manifestar que preferia un diputat del PSOE abans que un del PSM. Deia que era millor un representant d'un partit gran que la pluralitat que signifiquen altres opcions polítiques, especialment les nacionalistes.

Avui ha estat el propi candidat socialista, Pablo Martín (que recordem-ho, votà en contra d'una esmena de Pere Sampol impedint un finançament extra de 300 milions anuals per a les Balears), qui ha apel·lat al PSOE com únic vot útil de l'esquerra per frenar al PP (fins ara no ho han demostrat, tot el contrari, ho han posat molt fàcil al PP que pot guanyar sense fer res). Per acabar de rematar-ho, Martín ha menyspreat la feina de Pere Sampol al Senat. En fi, l'únic senador que s'ha mogut per a les Balears, molesta al PSIB-PSOE, perquè els recorda el seu paper al senat i Congrès, on han estat fermats i han hagut de votar contra els interessos de les Balears, moltes vegades.

Es veu que molestam, que anam bé, i que convé criticar-nos per mantenir les coses com han estat sempre. Noltros pensam diferent.

Posted in General. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Per una veu pr˛pia de les illes Balears

bielbarcelo | 15 Novembre, 2011 14:06

Carta de Miquel Ensenyat:

La campanya electoral arriba a la recta final. Falten pocs dies per al 20-N i la candidatura PSM-INICIATIVAVERDS-ENTESA és a punt d'obtenir representació al Congrés de Diputats. Això, com bé saps, significarà una passa decisiva cap al canvide model polític i social que defensam.

Ho diuen les enquestes, ho demostren els debats, ho reflecteixen els mitjans de comunicació i, sobretot, es percep en el tracte directe amb la gent: tenim propostes, tenim coratge, tenim equip i som una opció imprescindible per defensar els drets socials en temps de crisi, per cercar alternatives vàlides al capitalisme salvatge, per sortir del bipartidisme gris i eixorc i per actuar, per tant, en clau de país.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (8). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Les xifres del nostre mal

bielbarcelo | 10 Novembre, 2011 10:36

Miquel Ensenyat ha explicat en xifres el nostre mal econòmic.

 

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PSM-IV-ExM presenta una campanya en positiu, austera i imaginativa per representar als qui "pensen diferent"

bielbarcelo | 03 Novembre, 2011 11:58

Miquel Ensenyat diu que PP i PSOE només es posen d'acord en les qüestions que els interessen, no per solucionar la crisi. Nosaltres som l'alternativa per als qui volen qualque cosa diferent al pensament únic, i podem rompre el bipartidisme.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (8). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent