facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

El PP no presentarÓ els pressuposts de 2012?

bielbarcelo | 18 Octubre, 2011 13:45

Avui diversos mitjans de comunicació es fan ressò que la conselleria d'Economia i Pressuposts del govern Bauzà s'està plantejant no presentar per ara els pressuposts de les illes Balears per a 2012. Sembla ser que des del carrer Gènova s'han donat instruccions a les comunitats governades pel PP que no presentin aquests comptes abans de les eleccions del 20N. Aquí, tant depenents i submissos al que vengui des de Madrid, ja s'ho estan plantejant seriosament.

El més greu és la matadura que han donat amb que noltros varem prorrogar els pressuposts per a 2011 i no varem presentar el corresponent pressupost. Han criticat aquesta situació des de fa mesos, abans, durant i després de les passades eleccions. Fa uns dies encara ho criticaven i ho feien servir com una de les excuses per no fer front als compromissos econòmics del Govern.

Idò, ara resulta que s'estan plantejant no presentar els pressuposts per a 2012. Aquesta sí que és bona!!!

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (3). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

11208 avals, 11208 grÓcies!

bielbarcelo | 17 Octubre, 2011 10:32

Benvolguda amiga, benvolgut amic, Ja ho tenim! 

Els membres de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa-Equo hem presentat davant la Junta Electoral la candidatura oficial i les 11.208 signatures d'aval que hem recollit gràcies al teu suport i la teva il·lusió. Hem superat l'obstacle que ens havien posat, i amb escreix. Hem demostrat que junts podem ésser molt forts. Moltes gràcies! 11.208 avals!! És la constatació de l'esperança de moltes, moltíssimes persones que saben que la nostra candidatura al Congrés de Diputats i al Senat lluitarà per aplicar un nou model econòmic innovador i sostenible, reclamarà la creació d'ocupació estable i de qualitat, defensarà l'estat de benestar de les retallades indiscriminades, exigirà una democràcia més oberta i participativa, i suposarà una representació real dels ciutadans de les Illes Balears a Madrid. Que no t'enganin, tot això només ho pot fer una candidatura de persones com tu, de persones que PENSAM DIFERENT! La feina que hem fet fins ara està ben feta, i n'estam contents, però encara queda molt camí per fer. Ja s'acosta la campanya electoral, i resta poc més d'un mes per votar. Més que mai continuam necessitant el teu suport, la teva força, la teva col·laboració d'una manera o altra per a fer realitat l'objectiu que ens hem plantejat i compartim. No hem d'afluixar, hem de seguir treballant amb alegria i esperança, escampant la nostra proposta i aconseguint que aquests avals es tornin vots segurs el dia 20 de novembre, i que es multipliquin per cinc o per deu. Per tot això, continuaré en contacte amb tu per a escoltar la teva opinió i recollir les teves propostes. Una altra vegada, moltes gràcies. 

Miquel Ensenyat

Candidat al Congrés dels Diputats per la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa

 

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Miquel Ensenyat, cap de llista de PSM-IniciativaVerds-Entesa

bielbarcelo | 11 Octubre, 2011 07:53

Si voleu coneixer un poc millor en Miquel, clicau aquí.

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La campanya de recollida d'avals de la coaliciˇ avanša.

bielbarcelo | 10 Octubre, 2011 16:22

Son els darrers dies per avalar la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa. Us demanam el suport a la coalició i que signeu a les taules i seus dels partits de la coalició.Amb voltros farem arribar una veu independent al Congrès. Pensa diferent.

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

LA COALICIË PSM-IV-ExM PROPOSAR└ AL CONGR╔S L'ANULACIË DE LES RETRIBUCIONS ALS DIRECTIUS DE CAIXES

bielbarcelo | 07 Octubre, 2011 07:26

La coalició nacionalista i ecosocialista conformada per PSM-IniciativaVerds-Entesa ha fet valoració de les darrers i successives notícies sobre indemnitzacions i pre-jubilacions percebudes per directius de caixes d'estalvi. S'ha de tenir en compte que aquestes entitats acollides al FROB (Fons de Reestructuració Ordenada Bancària), o que han hagut de ser intervingudes directament pel Banc d'Espanya, han provocat un escàndol i alarma social. Directius de Novacaixagalicia s'haurien repartit 23 milions d'euros,els de Caja Madrid 25 milions, els de la CAM 13 milions i els de Caja Castilla La Mancha 6 milions, entre d'altres.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent