facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

On Ús el miracle econ˛mic del PP?

bielbarcelo | 27 Setembre, 2011 12:46

El PP va fer creure que nomès entrar al Govern es crearia ocupació i es generaria riquesa. La realitat que ens trobam, 100 dies després és molt diferent.

Ens trobam un govern que enlloc de fer, desfa.

Desfa:

- el consens en matèria lingüística

- es carrega els principals esdeveniments culturals

- retalla drets social

- desmunta l'estat del benestar

- ofega entitats socials que es veuen abocades a eliminar prestacions

- crea psicosi i a alarma social en els sectors econòmics

S'ha demostrat que no són de fiar: ni creen acupació (al contrari, augmenta l'atur), ni creen confiança entre els empresaris, ni paguen, ni diuen quan pagaran

 

I el President el més responsable de tots:

- Va prometre ser el president de tothom i només ho és d'una part del seus, de l'ala més radical dels seus!

- Va dir que potenciaria el municipalisme, que volia ser "el batle de Balears" i els retalla el 75% les aportacions que fa el govern als ajuntaments

- Va dir que crearia llocs de feina, .....

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (3). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Els diputats del Parlament de les illes Balears tambÚ haurien de fer p˙blic el seu patrimoni

bielbarcelo | 20 Setembre, 2011 11:06

La passada legislatura el PP a través del seu portaveu a la Comissió de modificació del Reglament, el sr José María Rodríguez, no va acceptar la publicació del patrimoni dels diputats i diputades. Ara el sr. Rodríguez l'ha hagut de fer públic al Senat i el president del Parlament, vist l'acord al Congrés dels Diputats, s'ha manifestat a favor d'aquesta mesura de transparència. Per això el grup parlamentari del PSM-IniciativaVerds-Entesa hem tornat presentar la proposta que a continuació vos adjunt, i que si hi hagués acord entre tots els grups es podria aprovar amb certa rapidesa.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (3). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

T˙ pots: romp el bipartidisme!

bielbarcelo | 16 Setembre, 2011 07:27

Comptam amb el teu suport. Ja està en marxa la campanya per aconseguir els avals a la candidatura de la coalició PSM-IV-ExM a través d'internet i les xarxes socials.

La pàgina web de la coalició (www.pensadiferent.cat) duu directament a l'apartat per recollir els avals. La pàgina de facebook de la coalició (http://www.facebook.com/PSM.IniciativaVerds), i també la pàgina de la Federació PSM-Entesa Nacionalista i el perfil del PSM-EN Mallorca, ja tenen penjats enllaços en els murs respectius. I els comptes de twitter de la coalició (http://twitter.com/PSM_IV_ExM) i del PSM (http://twitter.com/psmcat) també ho han començat a difondre.

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

No hi pot haver retallades en educaciˇ

bielbarcelo | 14 Setembre, 2011 11:42

Us pas el comunicat Conjunt dels sindicats de l'ensenyament (STEI-i, FETE-UGT, ANPE i FECCOO) en què expressen la preocupació per les polítiques que el PP ha començat a implantar o anunciar per tot arreu.

Inici de curs i recolzament mobilitzacions a tot l’estat

Encara que no ens sorprenguin les retallades en l'ensenyament públic que ara anuncien els governs del PP d'algunes comunitats autònomes, i que aquí ENCARA no hagin arribat, no romandrem amb les mans plegades i anunciam,  amb escrit conjunt, un calendari de mobilitzacions que iniciarem el proper dia 20 de setembre amb una concentració de representats dels treballadors davant la Conselleria d’Educació i, que ha de servir per mostrar solidaritat amb la resta de comunitats que ja estan patint fortes retallades a l’ensenyament públic executades pels governs del PP i també per advertir el nostre govern que no les consentirem a la nostra comunitat.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Romp el bipartidisme.

bielbarcelo | 12 Setembre, 2011 11:55

Us pas la carta que Miquel Ensenyat, candidat a les pròximes eleccions generals ens ha adreçat:
El proper 20 de novembre se celebren les eleccions generals. Fins ara, les Illes Balears hem estat les grans oblidades, ja que no hem comptat amb cap altra representació que la dels partits polítics majoritaris (PP i PSOE), que no han defensat mai les necessitats i els drets de les Illes Balears.
Aquesta situació ens ha duit a ser el territori pitjor finançat de l'Estat i el més castigat fiscalment, cosa que ha provocat una caiguda de riquesa de més d'un 20% a les nostres illes en només 8 anys.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent