facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Implicats

bielbarcelo | 13 Juliol, 2011 19:34

Extracte de la conferència-col·loqui a Vilaweb:

Les primeres passes del nou govern del PP demostren l’escorament dretà i antimallorquinista dels nous governants. S'estan dedicant a atacar la llengua i la cultura catalanes, els mitjans de comunicació que han estat més crítics amb la corrupció i amb els excessos del poder.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (5). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

CARTA OBERTA ALS SRS BAUZA I SALOM

bielbarcelo | 07 Juliol, 2011 10:51

Sr. Bauzà i sra. Salom: La promesa electoral del PP de tancament de la ràdio televisió pública de Mallorca és un error que, a més, sí es duu a terme serà irreversible. Des del PSM-IniciativaVerds-Entesa ens comprometem a fer front a aquesta decisió des de tots els àmbits possibles: Junta General i Consell d'Administració de la TV de Mallorca, plenari del Consell i donant suport a les iniciatives socials que surgeixen.

Amb aquesta decisió estan demostrant que no els agraden els mitjans de comunicació públics que compleixen amb la seva funció amb professionalitat i independència. Per això volen tancar Ràdio Televisió de Mallorca. Els molesten les televisions i les ràdios en la nostra llengua, i que fan un periodisme independent, de proximitat, que denuncien la corrupció,...: si tanquen RTVM, no només estaran callant una veu independent i en la nostra llengua. També estaran enviant a l'atur a més de 100 professionals, i estaran ofegant a tot un sector econòmic, la indústria audiovisual d'aquest país, que té un gran potencial. Realment creuen que és una bona mesura en moments de crisi?

Hem de defensar la RTV pública com a motor de la indústria audiovisual, que no consumeix territori i que incorpora molts llocs de feina i valor afegit.  (l'illa de Malta té en la indústria audiovisual un dels principals sectors econòmics i aquí tenim més potencialitat).  Directors, actors, guionistes, tècnics de so, de llum, grafistes, publicistes,... a partir de la RTV pública ja capten anuncis de fora, graven espots publicitaris per altres països, documentals,... s’estan convertint en un sector exportador,  i això només està començant... NO HO ESPENYI SENYOR BAUÇÀ.  TENIM UN INCIPIENT SECTOR ECONÒMIC D’UNA GRAN POTENCIALITAT... NO HO ESPENYI...

Per cert, que centenars de persones s'han adreçat a vostè, senyor Bauzá, a través de la xarxa social twitter, demanant-li que no tanqui RTVM. Supòs que s'ha entemut. Centenars de persones que a la vegada tenen en total 60.000 seguidors. Hi ha per tant milers de persones que estan esperant que vostè els digui qualque cosa sobre les seves intencions respecte a RTVM. Doni resposta i la doni en positiu. Rectificar en aquest cas és necessari.

Posted in General. Comentaris: (12). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent