facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Davant un discurs buit, idees, claretat, consens social, indignaciˇ i acciˇ

bielbarcelo | 15 Juny, 2011 11:16

Avui continua el debat d'investidura al Parlament de les illes Balears. Us pas la meva intervenció:

Sr. Bauzà, els ciutadans de les Illes Balears han volgut que un govern del Partit Popular regís el nostre país durant els pròxims quatre anys. Però com vostè va reconèixer ahir, també és cert que la majoria absoluta de que gaudeix el Partit Popular no suposa cap patent per poder fer i desfer sense tenir en compte el parer dels ciutadans. Sobretot dels que no han escollit aquesta opció política i que representen el 54% dels votants i el 73% del cens electoral.

 

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (5). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent