facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

MANIFEST EN SUPORT DE LES CANDIDATURES DEL PSM-INICIATIVAVERDS-ENTESA

bielbarcelo | 29 Abril, 2011 10:28

Avui llançam un Manifest de suport a la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa, que podreu signar a la web www.pensadiferent.cat .

Vet aquí el text:

Mallorca viu una situació política, social i econòmica de notable gravetat, sacsejada de ple per la crisi econòmica internacional, per l’esgotament del model turístic de masses i per la fi de la preponderància de l’activitat constructora.

 

Aquesta situació de gravetat s’uneix als nombrosos casos de corrupció que han provocat el PP i UM durant anys dins les institucions d’autogovern, cosa que ha comportat no tan sols dificultats per dur endavant les imprescindibles polítiques progressistes en clau de país, sinó que també han creat molta frustració i indignació entre la ciutadania.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (8). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

80 aniversari de la II Rep˙blica

bielbarcelo | 14 Abril, 2011 17:45

Avui la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa celebra un acte de commemoració de l'aniversari de la II Répública. Vet aquí la meva intervenció:

Tal dia com avui fa 80 anys es proclamà la república. Aquell dia a primeres hores de l’horabaixa una gentada es concentrà a la plaça de Cort per celebrar aquest fet. En aquell acte es varen hissar les banderes republicana i de Mallorca.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (16). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El pais que volem

bielbarcelo | 12 Abril, 2011 07:44

Vet aquí la conferència que vaig fer ahir:

PLURAL Bon vespre a tothom i gràcies per la vostra presència. Gràcies també a les amables presentacions de na Fina i en Biel. Algú de vosaltres m’heu demanat  perquè una conferència? Perquè és necessari. És necessari perquè tenim poques oportunitats d’explicar-nos. El pensament únic, el bipartidisme que imposen PP i PSOE no ens deixen espai per poder-nos explicar. Prova d’això és el temps dels que disposarem durant la campanya electoral als mitjans de comunicació públics (aquells que pagam entre tots) per explicar les nostres propostes: 35 segons a cada espai informatiu. PP i PSOE, 6 minuts a cada informatiu. PP i PSOE també han pactat excloure’ns dels debats entre en Bauza i n’Antich. De que tenen por? De que els ciutadans puguin conèixer les nostres propostes? De  la pluralitat democràtica?

 

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (11). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Una candidatura per conformar majories progressistes i nacionalistes

bielbarcelo | 11 Abril, 2011 06:19

Divendres passat varem presentar la candidatura de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa que encapçal. Es una candidatura de gent preparada, amb experiència, de gent amb ganes i compromís amb el país. Una candidatura plural i equilibrada. Tots i totes les candidates mereixen esser esmentats, perquè tots i totes tenen coses a aportar. Hi vull destacar la presència de l'activista dels drets humans Juan Carrero, d'advocats de prestigi com Miquel A. Mas i Jaime Bueno, d'activistes dels drets de les dones com l'advocada Francisca Mas, de joves nacionalistes com el montuirer Jaume Palou o Mercè Bujosa de Bunyola, de sindicalistes com Joan Mas d'Unió de Pagesos o Rafel Borras de CCOO, del senador Pere Sampol, dels consellers del govern de les illes Balears Fina Santiago, Biel Vicens i Xisca Vives, de gent amb experiencia de gestió municipal com la regidora de Cultura de Palma, Nanda Ramon o la batlessa de Petra, Catalina Mas, o d'independents com Elvira Piris d'Artà o Miquel Gelabert de Sineu.
Amb tots ells l'ecologisme, el mallorquinisme i l'esquerra hi guanyarà.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (18). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent