facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

La Federaciˇ del PSM-Entesa Nacionalista presenta els candidats a Eivissa, Menorca i Mallorca

bielbarcelo | 19 Febrer, 2011 20:33

Avui matí hem fet convenció de la Federació del PSM-Entesa Nacionalista. Hem aprovat el document que us adjunt.

ç

A la foto amb Nel Martí (candidat del PSM al Parlament), Matei Salord (candidata al consell de Menorca), Maurici Cuesta (candidat de l'Entesa d'Eivissa), i Joan Font (candidat al consell de Mallorca).

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (14). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

ACORD PER A UN PROJECTE DE FUTUR DEL PSM-ENTESA NACIONALISTA I ENTESA PER MALLORCA

bielbarcelo | 19 Febrer, 2011 16:53

El Consell Polític del PSM ha aprovat avui matí l'acord amb Entesa per Mallorca:

El PSM-Entesa Nacionalista i Entesa per Mallorca coincidim en l’interès per consolidar i fer créixer el mallorquinisme polític progressista, amb plantejaments valents i de futur  que superin la situació dels darrers anys, una situació que no ha contribuït precisament a generar les sinèrgies positives a les que aspiram. Sobre aquesta base, adoptam el present acord polític:

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El PSM-INICIATIVAVERDS presenta alĚlegacions per recuperar el projecte de la Via Connectora pactat el 2008

bielbarcelo | 14 Febrer, 2011 15:30

El líder de la coalició coalició d'esquerres, nacionalista i ecosocialista de Palma, Antoni Verger, sí considera rellevant les paraules del president del Govern, Francesc Antich, i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, quan van assegurar ara fa tres anys que es tractava d’una carretera convencional i no una autopista
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (17). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Autovia o desdoblament

bielbarcelo | 10 Febrer, 2011 09:21

Ahir el PSM-IniciativaVerds anunciavem que presentaríem al·legacions al projecte de via connectora del Consell de Mallorca, bàsicament perquè tot i estar a l'equip de govern hem conegut el projecte al mateix moment en que es va anunciar públicament. En una anterior nota d'aquest bloc, vaig anunciar que estudiaríem el projecte. Ho hem començat a fer (encara no disposam de tota la informació, sorprenentment), i ens hem trobat amb la sorpresa que no és el projecte que havíem consensuat amb el PSOE. Es tracta d'una autovia que permet anar a 100 Km/h, quan havíem parlat d'un desdoblament d'una carretera convencional, la qual cosa suposa una major aixamplada i uns enllaços més impactants.

No només ho deiem noltros. El propi president, senyor Antich així ho deia en una intervenció al plenari del Parlament l'octubre de 2008, contestant al PP:

Per altra banda serà una solució efectiva a la saturació dels accessos a Palma i permetrà millorar la circulació dels polígonsde Son Castelló i de Can Valero, l’accés a Sa Indioteria i al nou hospital. I, efectivament, els carrils estaran separats per una mitjana de formigó com a la carretera de Palma a Manacor. Estracta d’una C-80, no d’una AV-120, que és el que vostès volien fer, una autopista, això que els agrada tant, a vostès, i a més ja s’ha anunciat per la Conselleria de Mobilitat, i també es farà desde les altres institucions, que es farà tota una sèrie d’aparcaments per descongestionar la situació...

 

Posted in General. Comentaris: (19). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent