facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

Imaginaciˇ, somnis i feina

bielbarcelo | 28 Octubre, 2010 19:08

Avui vespre el Consell de Direcció Política del PSM reunit a Campos ratifica l'elecció de Joan Font com a candidat al Consell de Mallorca, i de jo mateix com a candidat a la presidència del Govern. Us pas el meu discurs:

"En primer lloc vull agrair el suport que els militants i agrupacions del PSM ens heu donat tant a Joan Font per la candidatura al Consell com a mi mateix. El congrés que varem celebrar el passat mes de maig amb èxit marcà un punt d’inflexió important en el PSM: va establir que en aquests moments i ara més que mai: la prioritat del PSM és treballar per crear les condicions per sortir de la crisi econòmica. La nostra tasca principal és lluitar contra l’atur i generar les condicions perquè l’economia de Mallorca i les Illes Balears tornin a generar riquesa, sempre amb respecte amb el nostre entorn natural.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (6). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El PSM-EN vol un Pla de Reconversiˇ de la Platja de Palma mÚs respectuˇs amb el patrimoni i amb la tipologia tradicional de s'Arenal

bielbarcelo | 25 Octubre, 2010 11:46

Antoni Verger registra unes al·legacions que demanen esbucar grans hotels obsolets en compte de cases baixes i preveuen la conservació dels elements patrimonials i la supressió del bulevard de Can Pastilla i del centre comercial de ses Fontanelles

El secretari general de la Federació del PSM-EN de Palma, Antoni Verger, ha registrat avui les al·legacions dels nacionalistes al Pla de Reconversió Integral de la Platja de Palma. El líder dels nacionalistes palmesans ha reivindicat la necessitat d'un PRI ambiciós, però al mateix temps "més respectuós amb el patrimoni etnològic i històric de la zona i amb la tipologia tradicional de s'Arenal".

 

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El PSM reivindica l'obertura dels accessos a la finca p˙blica de PlanÝcia

bielbarcelo | 18 Octubre, 2010 07:20

Els nacionalistes han participat a l'excursió organitzada per desenes d'entitats pro camins públics i que ha transcorregut amb “total normalitat i de manera molt respectuosa”


El PSM-Entesa Nacionalista ha comprovat com totes les barreres dels accessos a la finca pública de Planícia es trobaven oberts durant la caminada reivindicativa que una desena d'entitats han organitzat per defensar el dret de pas. Tot i això, el líder dels nacionalistes, Biel Barceló, ha remarcat la necessitat que els accessos a Planícia sempre estiguin oberts.


Barceló ha esta acompanyat pel secretari general de la Federació del PSM-EN de Palma, Toni Verger, i altres membres de l'executiva i militants del partit, a més del conseller de Medi Ambient i Mobilitat del Govern, Biel Vicens, i la directora insular de Medi Ambient, Caterina Amengual. Després d'uns ascens fins la finca dificultós a causa de la pluja, els excursionistes han pogut visitar la finca pública.


El secretari general del PSM-EN ha aprofitat aquesta cita per recordar que gràcies a l'acció del departament insular de Medi Ambient, i a través del Pla d'usos i accessos a la finca, s'ha establert quins camins poden ser utilitzats pels excursionistes fins que s'esclareixi la titularitat dels mateixos. En aquest sentit, Barceló ha lamentat la decisió del jutge que ha anul·lat cautelarment el decret de batlia que permetia l'accés lliure a Planícia, i ha opinat que l'Ajuntament de Banyalbufar hauria d'interposar una demanda civil per clarificar l'ús públic del camí”.

Posted in General. Comentaris: (7). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Volen la ruptura de la societat

bielbarcelo | 08 Octubre, 2010 13:36

Rompre la societat. Aquest és l'objectiu del sector dur del PP: Bauzá està venut a l'estratègia de Carlos Delgado i el Círculo Balear. Les tesis antimallorquinistes, antimenorquinistes i antieivissenques s'estan imposant dins el PP, i els Roger, Font, Soler,.... no poden fer altra cosa que dir amen. Tot això és producte de l'odi cap a la llengua que hem mamat dels nostres padrins (avis a Menorca o majors a Eivissa).

Ara l'objectiu és la llei de normalització lingüística, aprovada per cert quan governava el PP (el PP d'aleshores volia l'imposició pancatalanista?). Quina serà la pròxima passa?

Posted in General. Comentaris: (7). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

La corrupciˇ tÚ noms i llinatges

bielbarcelo | 07 Octubre, 2010 08:18

Us pas la meva intervenció al debat de política general d'ahir:

 

Ahir, vostè Sr. President, en la seva intervenció va passar revista a les fites aconseguides i a les realitzacions d’aquest govern de coalició.  No ha defugit tampoc les dificultats que han sorgit pel camí...i vull deixar ben clar des d’un bon principi l’ampla coincidència del nostre Grup parlamentari amb el que ens ha exposat. Tot i que pens que en el seu discurs van mancar les fites aconseguides en la part social: esper que en la rèplica aprofiti per entrar-hi.

 

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Si ens consolam perquŔ els altres estan pitjor, ens quedarÓ cara de "tontos"

bielbarcelo | 01 Octubre, 2010 11:56

Ahir, el Delegat del Govern deia que la devallada de les inversions estatals era més alta a la resta de comunitats autònomes, i que per tant, els altres estaven pitjor. Idò, jo no em vull que quedem encara de botxos.

En relació al pressupost de l'Estat del govern ZP  per a 2011, us pas la nota de premsa que ferem ahir:

El PSM-Entesa Nacionalista considera que el projecte de pressupostos que avui ha presentat la ministra d’Hisenda Elena Salgado perjudiquen greument a les Balears principalment pel que fa a les inversions i en matèria de transports aeris. Aquests comptes agreujaran encara més la difícil sortida de la crisi econòmica, sobretot per la incidència en sector estratègics com el transport, i en conseqüència el turisme.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (2). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent