facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

EL NOU BLOC

bielbarcelo | 16 Agost, 2010 08:19

Us pas un article del company Joan Antoni Salas.

Posted in General. Comentaris: (17). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Coaliciˇ electoral

bielbarcelo | 10 Agost, 2010 11:00

Us pas l'article d'opinió de Jaume Vicens (Agrupació del PSM de Calvià i membre de la Plataforma per la Llengua de Calvià):

"Divendres passat, 30 de juliol, dos diaris de Palma varen publicar dues notícies que, amb tractament informatiu diferent, coincidien en el fons de la qüestió. Una informació contava que analistes del PSOE haurien aconsellat els seus dirigents perquè treballin amb l’objectiu d’aconseguir que Esquerra Unida torni a fer part del BLOC perquè no es pot perdre ni un vot si es vol tornar a derrotar el PP. Segons aquesta informació, els socialistes creuen que les illes necessiten dues ofertes d’esquerra tan sòlides com sigui possible. El que no diuen és si creuen que aquesta convicció durarà sempre o només fins que  aconsegueixin eliminar del mapa els aliats conjunturals. Perquè, clar, podríem objectar que les tàctiques electorals també han de mirar per la pervivència dels projectes polítics específics. L’altra informació tractava el tema de la reactivació d’una plataforma ciutadana que insta a la reedició del Bloc, talment l’any 2007. Sembla que aquesta plataforma ha estat inactiva del 2006 ençà i que es seus components creuen que si els partits que estan a l’esquerra del PSOE fan un altre pic el mateix pacte, es podrà repetir la majoria d’esquerres. (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (4). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El PSOE, EL BLOC i EL NO VAGI PER DIT

bielbarcelo | 01 Agost, 2010 07:31

El "No vagi per dit" de divendres passat es feia ressò de la preocupació de dirigents del PSOE perquè EU no ha entrat dins el Bloc, i es proposaven fer feina perquè això s'esmenàs. Si aquesta informació fos certa resultaria bastant curiòs. En primer lloc perquè la coalició que hem fet (PSM-EN, Iniciativa d'Esquerres i Verds) és la millor coalició possible, amb major potencial i possibilitats de futur, en la que hi ha els partits que més creiem en l'esperit del Bloc i que d'una manera més coordinada i lleial hem actuat (de fet els que no hi son han fet tot el possible per excloure-se durant els darrers 3 anys). En segon lloc, perquè el PSOE tendria altres qüestions prioritàries de les quals ocupar-se abans de vetlar per les qüestions d'altres partits: el desgast del PSOE a Eivissa que li pot costar qualque diputat, el diputat de Formentera (actualment en mans de la sucursal del PP, AIPF) o el desgast que pateix per les desencertades polítiques econòmiques de ZP.

Bé, que passeu un bon estiu tots.

Posted in General. Comentaris: (10). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent